Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Fatih İlkokulu

Telefon : 03328712798
Belgegeçer : 03328712798
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://celtikfatihilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi 70041 Sokak No 11 ÇeltikKONYA
VİZYON : Okulunda istek ve güler yüzlü çalışan öğretmenlerin eşliğinde´´niteliklerine sahip,hoşgörülü ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.´´
MİSYON : Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları,´´Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan,geliştiren;milletini ve tüm insanlığı seven;ailesine,topluma ve vatanına bağlı;çok çalışmaya hazır,ahlaklı,özgüven ve sorumluluk sahibi;ufku geniş;işbirliğine önem veren,yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.´´
BAŞARILAR : 2011-2012 Öğretim Yılında 1 Öğrencimiz Akşehir Fen Lisesi,3 Öğrencimiz Anadolu Lisesi,1 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi ,2 Öğrencimiz Kız Meslek Lisesini kazanmıştır. 2011-2012 Öğretim yılında İlçemizde yapılan okullar arası şiir,resim ve kompozisyon yarışmalarında okulumuz tüm birincilikleri gögüslemiştir. 2012-2013 Öğretim Yılında Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yarışmalarda Ortaokul şiir dalında birinci,kompozisyon dalında birinci ,Resim dalında birinciliği almıştır. 24 Kasım ´´Öğretmenler Günü´´ ile ilgili kompozisyon,şiir ve resim dalında yapılan yarışmalarda okulumuz tüm birincilikleri almıştır.

Öğretmen :7
Öğrenci :99
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :880
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30 BAŞLAMA 15:20 BİTİŞ
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : GÜNDELİK KONYA´YA 2 ARABA GİDİŞ GELİŞ YAPAR
Yerleşim Yeri : FATİH MAHALLESİ ÇELTİK/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 180 KM OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda; Futbol, Basketbol, voleybol, Masa Tenisi, Geleneksel Çocuk oyunları vb sportif faaliyetler yapılmakta olup, il ve ilçe bazında derecelerimiz söz konusudur.
Bilimsel Etkinlikler : Teknofest, Tubitak Bilim Fuarı vb bilimsel ve sosyal faaliyetlerimiz söz konusu olup, etkinliklerimiz devam etmektedir.
Proje Çalışmaları : Bizim Okulumuz, Başarmaya Hazırım, Tubitak Bilim Fuarı vb proje, bilimsel ve sosyal faaliyetlerimiz söz konusu olup, etkinliklerimiz devam etmektedir.
Yazdır :